NMT på Torsdag 30. januar 2014

Imponerende 24 + 2 deltagere stod i stram giv akt denne snøfriske torsdagen. Etter 3 oppvarmingsrunder i dagens intervallløype ble det vekselvis løpt 4 x 2 minutter og 3 x 4 minutters løpedrag inkludert en drøy ballbinge med åling i dyp snø. Åling krever teknikk med god bruk av hele kroppen, lav rompe og effektiv bruk av armer og bein. Godt å se at tempoet var høyt til tross for utfordrende underlag. De fleste økte tempo på 2 minutters dragene og benyttet definitivt sjansen til å presse seg ut av den velkjente komfortsonen. Etter kondisjon kommer styrke.  Som mestere fortjent serveres det på sølvfat 3 sett med 4 styrkeøvelser per sett, 30 sekunders jobbing per øvelse. Øvelser for hele kroppen, topp til tå, foran og bak. Et pust inn og to ut! Ny runde 3 x 4 øvelser sammenhengende uten pause. Øvelse gjør mester! Avslutningsvis en ny vri på amerikaner som definitivt kvalifiserer til gull og grønne laubær. Imponerende!

Treningshilsen fra Kine og Erlend

Ps. Gratulerer så mye med dagen Jacqueline!

bilde(82)

bilde(81)

bilde(80)