NMT på Lørdag 1. februar 2014

Det var flere blant de 12 + 2 deltagerne som i dag kjente ukas NMT økter på kroppen. For det første tyder dette på god jobbing under øktene. Og for det andre så gir nettopp lørdagsøktene en mulighet til å jobbe litt stølhet ut av kroppen og god blodgjennomstrømming til hele kroppens muskelgrupper. Dagens løype var en blåkopi av forrige lørdagens løype – bare i motsatt retning – og det er utrolig hvordan man ser annerledes på ting når man løper motsatt vei. Kanskje en tankevekker å ta med seg i » everyday life». Lett rolig jogg før en lett porsjon med styrke, fartsøkning og løpedrag for de som ønsket det via Slottsveien før vi i samlet gruppe tok nordover på øyen og holdt strandlinjen tilbake til overfartspunktet. Gruppeinndeling har vist seg å fungere. Gruppe 1 holder et rolig kose pratetempo mens Gruppe 2 øker farten og kjører frem og tilbake på en lang strekning. Man kan når som helst hive seg på et drag, eller hoppe av om man vil. Man ender uansett opp på samme sted! Avslutningsvis ble det før overfart til Nesøya kjørt 4 x 2 minutter bakkeintervall. De fleste viste da at økten nærmet seg slutten og tok derfor sjansen på å dra på litt Xtra. Og kjenne at man mestrer å gi det lille ekstra gir godfølelsen. Og det er akkurat det vi er ut etter – GOD FØLELSEN – for at man tidlig en lørdags morgen er ute i frisk luft og beveger kroppen i godt selskap!

Lørdagshilsen fra Kine og Espen

bilde(88)

bilde(87)

bilde(89)

bilde(85)