NMT på Tysdag 4. februar 2014

25 + 2 møtte opp til kveldens økt. Utfordrande ver-tilhøve i dag, null-føre. På grensa mellom vått/glatt og blautt/hardt. Eg valde bort blaut og råten snø til fordel for utvida «barnehage-løype» opp bak klubbhuset. For dei utan pigg var det nok glatt, men vi såg at dei fleste meistra føret bra! Lyder slo kneet sitt på veg under bommen i kveld,- vonar det vil gå bra med foreskreven medisin: ro, is, kompresjon, elevasjon. Intervall: 6-5-4-3-2min med 1min. pause. Styrke-sirkel: tre runder a fem øvingar med 20sek. på, 20 sek. av. Meir pause enn vanleg, kortare arbeidsperiode,- vekt på eksplosivitet og maks kraft! Dessert i form av tradisjonell uthaldande styrkesirkel, 6 øvingar a 30 sek; høge kneløft (HK), Amerikaner (burpees), helspark (rævspark/RS), situps, rygghev og spensthopp. Vi rakk akkurat å få med HK og Amerikaner på runde to før tida var ute. Takk for flott innsats og ikkje minst; GOD STEMNING!

-Erlend og Jørgen-

bilde(90)

bilde(94)

bilde(91)