NMT på Torsdag 6. februar 2014

31+2 deltakere er et strålende oppmøte på en fuktig torsdagskveld med 0-føre og mye snø. Vi er så imponert over deres lojalitet, innsatsvilje og gode humør – vi blir aldri lei av å være instruktører for en slik gjeng.

Dagens meny bestod av oppvarming i terrenget, intervall 5×3 min med stigning for hvert minutt og avslutningsvis utholdende «syrestyrke» på bein og overkropp. Kombinasjonen av høy kvalitet på intervalldelen og utholdende viljebasert styrke gir utfordringer for både kroppen og hodet, og ikke minst – det gir resultater!

Lørdag kjører Espen og Tord-Arve rolig langkjøring ispedd enkel styrke, samt innlagte intervaller for dem som ikke har hatt to økter denne uken. Vel møtt!

-Tord-Arve og Carl-Fredrik-

bilde(111)

bilde(105)

bilde(104)

bilde(103)

bilde(102)

bilde(100)