NMT på Tirsdag 11. februar 2014

Lavt skydekke, små yr i luften, og gradene på pluss siden. 33+2 deltakere, kvinner og menn, stilte til fellesstart i NMT på tirsdag. Spenningen var til å ta og føle på men stemningen på topp. Arrangørene meldte om en tøff løype i vente. Lange partier med stigning, 8 x 2 min. løpe drag i motbakke. Deltakerne trippet på startstreken. Fløyten gikk og alvoret var i gang. Gule vester gikk i skytteltrafikk opp og ned Høgdaveien i et vanvittig tempo. Og det ble da akkumulert noen høgdemeter! Flere siktet for gull. Svetten silte, klær ble kastet, og alle løp inn som vinnere.

Men gullet var fortsatt ikke i sikret. Det gjenstod å vise rå muskelstyrke; 2 sett med 4  øvelser for overkroppen. Deltagerne har mer eller mindre ukentlig vært utsatt for samme påkjenninger. De vet å være best når det teller mest. En etter en nærmere de seg mål, og smaken av gull anes bakerst i ganen. I tillegg viser de evnen til samarbeid og god lagånd. Parvis innhenter de gullet og vi er vinnere alle sammen nok en gang.

Treningshilsen fra Kine og Einar

bilde(97)

bilde(93)

bilde(95)bilde(94)