NMT på Torsdag 13. februar 2014

Vi var 22+2 som møtte opp til trening i kveld. Det var vått og slapsete.  Nokre løpedrag med snømåka for å skyve unna litt vatten og slaps på oppstillingsplass, var på sin plass, med tanke på det som venta deltakarane i kveld. Det var lagt opp til ei sugande økt der eg vissta at alle kom til å bli slitne og våte, men forhåpentlegvis klare å halde varmen gjennom økta.

Økta var den same som forrige vekes tysdagsøkt; intervall i utvida «barnehageløype» 6-5-4-3-2min intervall med 1min pause mellom draga, MEN, i kveld med innlagt 5 meter salamander på oppstillingsplass og 10 dips på gjerdet på toppen. Salamander i bånn, før deltakarane skulle slite seg opp bakken, -det sette sine spor, og det var visst litt «akk og ve!» på toppen i flg. makker Erik B. Alle var våte på hendene etter intervallen; men ingen sure miner, -ikkje ein kommentar! -For ein gjeng!

Første styrkesett med vekt på eksplosiv utførelse, 3 runder; 20 sek. på, 20 sek. av. Siste sett; uthaldande styrke/funksjonell styrke, 30 sek- pr øving, seks øvingar, to runder, ingen pause! Trur du vi unngjekk å legge oss på bakken fordi det var vått og surt? -Nei! «NMT ute, året rundt», vi toler kulde og vatten, fordi vi jobbar hardt, held varmen og humøret oppe, alltid, saman! I kveld var det dog lite «chitt-chatt» etter endt økt: rett heim til velfortent dusj!

Takk for i kveld, og god vinterferie! -Fordi du fortener det! NB! Vi køyrer laurdags-NMT førstkomande laurdag og neste, for dei som er heime! Tysdag og torsdag utgår, som vanleg i skuleferiar.

P.S!  Eg skal sende NMT-helsing frå Tri Trang Beach i nest veke!

-Erlend og Erik-

bilde(98)

bilde(100)