NMT på Lørdag 15. februar 2014

Mye man kan si om mangt og mange i disse OL – » går ikke helt vår vei» tider men det er bare en ting man kan si om de 12 + 1 NMT deltakerne som stilte til start i dag. HÆRLIG!!! Først og fremst en HÆRLIG gjeng og for det andre en HÆRLIG innsats. Lørdag er lørdag…..sludd er sludd…og vått er godt når man kjenner at det er fordi man har rørt seg akkurat passe nok. Når det er sagt så rører de fleste absolutt mer enn akkurat  » passe nok» på lørdagskroppen. Noen ønsker å bruke økten til å få tatt seg litt ekstra ut, og med to sekvenser dvs. til sammen 6 x 2 min. løpeintervall i motbakke fikk de nettopp det. Andre ønsker å holde et roligere tempo og det er fult mulig, man legger listen selv i forhold til egen ønsket innsats. Det viktigste er som alltid at man deltar. Dagens styrkeøkt bestod av kjente øvelser; push-up, dips, vanlig og sideveis planke. For litt kulturell inspirasjon dro vi på med par øvelser alla Svanesjøen. Det må sies at øktens damer Kristin, Marit, Marianne, Anne Katrine og Cherry Donna ligger et hestehode foran når det gjelder koordinasjon og eleganse men ingen var søtere enn dagens gutta boys – Tom, Finn Cato, Einar, Zoltan, Gaute, Andreas og Olav. I god stemning forlater vi nok en gang roens perle Brønnøya. Avslutningsvis på oppstillingsplass dro vi på med noen nye parøvelser. Rygg mot rygg knebøy – krevende øvelse men bestått med glans. Deretter » drakamp» – likeså – bestått. I kollegialt treningsfellesskap avsluttes det med synkronisert spenst hopp med felles høylydt nedtelling. I fare for å gjenta meg selv så er det bare en ting som kan sies om disse lørdags øktene – GOD STEMNING – GODT TRENT!!!

Lørdags hilsen fra Kine