NMT på Tirsdag 25. februar 2014

2 + 32 NMT’ere var klar for action kl 1930 i kveld. Etter en kort innledning tok vi turen opp til Søndre vei og nesten helt bort til boligfeltet som kalles «klekkeriet» her på Nesøya. Etter en helomvending løp vi tilbake til toppen av bakken hvor vi kjørte en lett oppvarming med noen styrkeøvelser. Etter dette løp vi gjennom en intervallløype som skulle testes ut for første gang i NMT sin historie. Dette er nok det eneste stedet på Nesøya med masse deilig løssnø. Vi kjørte et 8-talls intervall hvor hver deltaker måtte ned på magen på hver kortside. Intervallet bestod av 6min, 4 min, 4 min, 2 min, 2 min alle med 1 min pause. Etter en rolig start tok intensiteten seg betraktelig opp for hvert intervall. Idet vi blåste i fløyta for siste gang var det tett på 20 NMT’ere som måtte ned i knestående – og det liker vi. Utrolig gøy å se innsatsen til hver enkelt.

Deretter bar turen ned til oppstillingsplass hvor vi gjennomførte en hard og klassisk styrkeøkt. 4 øvelser som kjøres i 30 sekunder i to omganger. Mao. 4 min med effektiv jobbing. Første settet bestod av roterende sit-ups, triceps push-ups, høye kneløft  og rygg crawl. Siste settet bestod av hoppende telemark nedslag, rygghev, situps og Amerikaner. Alle har blitt mye flinkere til å gjøre øvelsene riktig og det er vi godt fornøyd med.

Dagens dessert var hele 2 min med gående utfall slik at vi fikk pumpet bra med melkesyre i beina. Både HJI Kine og HI var veldig fornøyd med innsatsen til alle i kveld. Vi gleder oss allerede til NMT på Torsdag med Carl-Fredrik R. og Erik B.

 

P.S: Et par brodder lå igjen etter økten. Si i fra om du mangler et slikt!

Vi øktes! Hilsen Jørgen og Kine

bilde(104)

bilde(103)

bilde(102)

bilde(105)

bilde(106)