NMT på Torsdag 27. februar 2014

2+30 NMTère stilte opp på en kveld som gav forsmak på en tidlig vår. Kveldens løpstrasè ble lagt til fast underlag etter at vi hadde kjempet oss frem gjennom snøslush under NMT på Tirsdag. Her var det løping på stort sett tørt og jevnt underlag, så piggfritt var å foretrekke.

Vi kjørte en oppvarmings runde fra standplass opp og gjennom «pensjonistboligene» på oversiden, ned Høgdaveien og tilbake til bommen før vi kjørte barkebakken opp og vanlig runde rundt klubbhuset og ned oppstillingsplassen. Her ble det kjørt en kjapp runde oppvarming alla 20 sek per øvelse (pushups, situps, spensthopp) før vi kjørte gjennom intervallrunden. Lettelser i antrekk måtte til for flere før vi gikk i gang med 4x4min intervall runde med 1 min pause som hovedløpsdel av økta. Grusveien opp barkebakken er hard når du er «i farta». Mange løper bedre enn noen gang – klar fremgang å spore hos flere!

Etter løpsøkten gikk vi over til styrkebiten som foregikk på friidrettsbanen. Her var det en 2 delt økt, som foregikk med beinstyrke først (utfall og knebøy x4) og så en overkroppsstyrke del (pushups, diagonalstrekk, situps med kroppshev,spensthopp, planke begge sider, amerikaner, situps x2).

Etter styrkebiten hastet vi over til øvre kunstrgressbane hvor vi klarte med god gjennomføringsevne å ta 2×2 høyintensitets intervalldrag, med litt «verbalt stress» fra instruktørene.

En del mennesker kommer nok de neste dagene å kjenne det litt i beina, men det er å forevente og helt «innafor». Vel gjennomført. Det er viktig nå som man har noen økter på baken å prøve å utfordre seg sin egen tåleevne. Vi vil at du skal våge å «burste» litt oftere.

Hilsen Erik og Einar

Nb! Husk NMT på Lørdag med Kine & Espen kl. 09:30-11:00.

1956826_711853512199682_2113402441_o