NMT på Lørdag 1. mars 2014

Ny rekord med 18 + 2 deltakere på dagens lørdags økt. Og da var det flere påmeldte som ikke møtte, så dette lover bra fremover! Det kan ikke gjentas nok at det på lørdager er opp til hver enkelt deltager hvor de vil legge listen – innsats mer etter eget ønske og behov. Under dagens bakkeintervall på 4 x 2 minutter på nordsiden av Brønnøya var det flere som slo følge og valgte å holde et roligere tempo, mens andre dro på litt ekstra. Det ble uansett svette panner og enda mere røde kinn på hele troppen.

Underveis i retning Søndre brygge ble det gjennomført en sammenhengende serie på gående utfall, skøytehopp og gåsegange. Av ansiktsgrimaser å tyde var det nok at dette svei litt mer enn for andre. Flere hadde nok også «kjenning» fra tidligere økter denne uka.

For å tilfredsstille de fartsglade ble gruppen delt i to; Gruppe 1 løp videre i rolig koseprate tempo. Gruppe 2 tok en avstikker og økte tempo til 70-80%. Til slutt endte vi opp på samme sted hvor det parvis ble gjennomført såkalt «sagøvelsen» for overkropp. I lystig lag og rolig tempo videre i retning «Hjem» ble det nòk en runde på beina. Endelig tilbake på kunstgressbanen ble det tid til en real runde mageøvelser bare for så å avslutte med par-spensthopp som punktum på nok en stemningsfull lørdagsøkt. Levva livet!

Lørdagshilsen fra Kine & Espen

bilde(120)IMG_4913

IMG_4935

IMG_4938

IMG_4934

bilde(116)

bilde(114)

bilde(107)