NMT på Tirsdag 4. mars 2014

25+2 NMT’ere var klare for dagens økt. En spesiell hilsen til Inge som hadde sin første NMT økt i kveld. Super innsats Inge; og vi håper å se deg igjen til NMT på Torsdag.

Etter en rolig og god oppvarming var vi klare for å kjøre 4×4 min intervaller med 1 min pause. Det var mange som var på hugget i kveld. Både Eirik, Christoffer, Zoltan (ps. husk gul vest neste gang) og Gunnar kjørte knallhardt fra intervall nr 2. Veldig artig å se responsen til NMT’ere når vi trykker litt på hurtigknappene deres.

Deretter gikk turen ned til baskebanen for 3 runder med effektiv funksjonell styrketrening. Et fokusområde i kveld var effektiv trening, dvs. minimalt med dødtid i overgangen fra en øvelse til neste. Dette er viktig for oss da vi hele tiden søker etter maksimal effektivitet under øktene våre. Mange bekker små …

Dagens styrke bestod av følgende 8 øvelser; 1) Situps, triceps  pushups, sideplanke, rygg crawl, super planke, spensthopp med klapp, pushups med sideplanke og høye kneløft. 30 sekunder pr øvelse og hver runde bestod av 4 øvelser som gjøres 2 ganger. Vi var så effektive at vi rakk hele 3 runder. Til slutt var det tid for dessert: 2×2 min med følgende øvelser. 30 sek salamander, 30 sek harehopp, 30 sek gående utfall og 30 sek med full sprint. Det kjentes!

Vi håper å se dere alle igjen på torsdag.

Hilsen Espen og Jørgen

2014-03-04 19.41.59bilde(122)

 

bilde(124)

bilde(123)