NMT på Tirsdag 11. mars 2014

Vi er snart i midten av mars, vinteren er på hell, og solen har endelig kommet frem.  Det er ingenting annet man kunne si om innsatsen til kveldens 33 + 2 deltakere enn at den var meget tilfredsstillende. Oppvarmingen tok vi på strekningen over til Brønnøya. Regelmessig trening gjennom vinteren gir resultater og da har man det som kreves når 8 x 2 minutters bakkeintervall gjennomføres med høyt tempo, fartsøkning halvveis opp bakken og rolig tempo ned. Det var flere av dagens deltakere som holdt et jevnt høyt tempo gjennom alle intervalldragene, andre gikk litt for hardt ut og måtte justere deretter. Det viktigste er at man alltid prøver litt mer enn det man tror man mestrer, fordi man ofte mestrer mer enn man tror. Alle som ønsker fremgang må våge å ta et godt steg eller 55 ut av komfortsonen. Gjerne flere ganger på samme kveld.

Vi kjørte » Cool Down» på vei tilbake til Nesøya i den grad man kan kalle bakken opp og tilbake til idrettsanlegget «nedkjølning». Frisk fart i front! Uansett; deltakerne var raskt klare for en god styrkerunde på overkropp og kjernemuskulatur før vi avslutningsvis kjørte parvis push- up med klapp og par-spensthopp. Bra jobbet! Bestått!

Treningshilsen fra Kine og Erlend

bilde(139)

bilde(138)

bilde(136)

bilde(133)

bilde(134)

bilde(131)

)

)