NMT på Torsdag 13. mars 2014

Økt #341! Med det flotte været vi har hatt i det siste, så måtte vi ta i en eksplosiv økt når vi nå begynner å nærme oss våren. Oppvarmingen foregikk i dagens løpeløype.  I kontrast til NMT på Tirsdag med 8 x 2 min intervalløkt på Brønnøya, så var det i dag klassisk 4 x 4 min løpeøkt rundt i klassisk rundløype: opp barkebakken, ned på baksiden til søndre vei, ned bak klubbhuset til standplass, og ned langsiden til gressbanen. Etter at 4×4 var gjennomført, tok vi oss tilbake til friidrettsbanen for kveldens styrkeøkt.

3 runder med 3 øvelser x2, 30 sek per øvelse. Sumo-knebøy, eksplosiv utfall, eksplosiv push-ups, burpees, dynamisk planke, sit-ups med tricepshev, spensthopp, bekkenløft og mountain climber. Etter styrkeøkten var neste stopp øvre kuntgressbanen. Her stilte alle til start på 16 meter`n for en fartsfylt og tøff avsluttning: 4 x 1 min. Det var og ble månelyst!
Vi ser nå tendensen hos mange at de har kommet inn i en komfortsone på enkelte øvelser og deler av løpsdragene, så nå som vi nærmer oss våren, vil vi at alle skal tørre å kjenne litt på dette og prøve å presse seg enda mer – helt ut av komfortsonen og litt inn i ukjent terreng. Viktig at dere våger å ta i det lille ekstra, iblant – kjenne på «tålegrensen».
Topp jobb idag, gøy for oss å se så mye fremgang hos så mange kvinner og menn!
Hilsen Erik og Einar
Nb. Møt opp til NMT på Lørdag kl. 09:30-11:00!
bilde(144)
bilde(145)
bilde(142)