NMT på Lørdag 15. mars 2014

Brønnøya rundt fra «Brygge til Brygge». Sol fra sky fri himmel. 10 km logget og styrkeøkt på hver bryggekant. Push-up + planken på Nord-vestre Brygge, roende sit-ups + sideplanken på Nord-østre Brygge, ny øvelse: utfall bakover med knehev i front på Søndre Brygge, og dips + spenst hopp på Pilodden-Brygge.

Med solen i ansiktet og vind i håret holdt vi som vanlig på lørdagsøkter et rolig og behagelig tempo. Praten går lett mellom de til sammen 2+9 deltakerne, god mix kvinner og menn, og det er som vi sier på trøndersk » triveli» å bli bedre kjent. Flere inkludert undertegnede HI hadde » tunge» bein etter ukens treningsøkter. Rolig langkjøring i dag var medisin for «sure» lår.

Inkludert fartsdrag for de fartsglade og avslutningsvis styrkeøvelser for mage/rygg + 2 minutter planken, så var lørdagsøkten komplett. Takk for hyggelig selskap og vi øktes igjen til uken!

Lørdagshilsen fra Kine og Einar

bilde(150)

bilde(147)