NMT på Lørdag 22. mars 2014

Topp oppmøte med 20 + 2 deltakere inkludert en ny rekrutt, Kjetil, som vi ønsker velkommen på laget. Dagens oppskrift var enkel men god. Rolig langkjøring på fredfulle Brønnøya. Ingen løpe intervaller og ingen bakke drag skulle fortæres under dagens restituerings økt. Styrkeøvelsene ble spart til slutt.

For å tilfredsstille enhver smak kjørte vi et godt farts drag denne gangen i sirkel.  Det vil si en gruppe økte tempo såpass at de skulle på samme strekning ta igjen » kose – tempo» gruppen før vi i samlet flokk løp til » Kurts bar» søndre brygge. Før vi fikk lesket våre ganer med deilig nypresset juice tok vi en liten stretching seanse for å myke opp i støle og stive kropper. Noen er imponerende stive mens andre derimot imponerende myke. Hurra for Lars som får pannen på leggen!

Tilbake på kunstgresset fikk vi kjørt en real runde med styrkeøvelser for mage og rygg samt et 2 minutters fartsdrag. Lørdagens lille utfordring var 2 minutters statisk knebøy med push-up som straff  for de som måtte gi seg før 2 minutter var gått. For å si det sånn det ble ingen push-ups under dagens økt 🙂 Jeg har sagt det før og si det igjen: vi er sterkere enn hva vi tror!

Det finnes ingen bedre måte å starte lørdagen på en sammen men denne hærlige gjengen. Tommelen opp på for dagens kvinner og menn!

Lørdagshilsen fra Kine og Tord-Arve

bilde(165)

bilde(166)

bilde(164)

bilde(163)bilde(162)bilde(161)