NMT på Tirsdag 25. mars 2014

31 NMT’ere pluss to instruktører stod klare kl 1930. I dag hadde vi gleden av å ha med en ny NMT deltaker. Svein Billington gjennomførte sin første NMT økt noensinne, og vi er imponert av innsatsen Svein – som vi håper å se deg igjen alt på torsdag. Ok Svein?

Dagens økt var en klassisk NMT økt men noen små justeringer for at vi skal begynne å spisse formen inn mot våren. Etter å ha løpt igjennom intervall løypa var vi klar for 4 min med oppvarmingsstyrke. Den bestod av følgende 4 øvelser; push ups, spensthopp, planke og til slutt høye kneløft.

Deretter var vi klare for fellesstart 4×4 min intervall med 1 min pause. Fokus for dagen var å korte ned skrittene i bakken og kunne øke farten på toppen av bakken. Selve intervallet gikk rundt hele fotball banen og til Søndre vei og ned veien ved barnehagen. Med fellesstart var det sannhetens øyeblikk hvor hver av deltakerne får svar på hvilken kapasitet de har. Utrolig arting å se hvordan dere responderer på personlig tilbakemelding.

Etter intervallet samlet vi oss på basket banen for styrketrening. Dagens øvelser gikk kun på armer, skuldre, mage og annen kjernemuskulatur. Helt bevisst slik at vi fikk hvile beina til intervall del 2 .

Ettersom effektivitet er viktig for oss fikk vi tid for hele 7 drag bestående av full sprint i 1 min og med 30 sek pause. Da fløta gikk for siste gang var det mange som virkelig var slitne.

Husk påmelding til NMT på Torsdag.

Treningshilsen fra Jørgen og Carl-Fredrik

bilde(175)bilde(174)bilde(170)

bilde(168)bilde(169)bilde(167)