NMT på Torsdag 27. mars 2014

Det var godt oppmøte med 22 + 2 deltakere siste torsdagen i mars. Fra neste uke skal kveldene bli lysere men vær, føre, lys eller mørke stopper aldri oss. Kveldens økt bestod av lett oppvarming i kjent terreng. Deretter 6 x 2 minutters løpe drag med fartsøkning hvert 30 sekund. Det vil si 3 fartsøkninger i løpet av et drag så her gjelder det å disponere krefter da farten skal være relativt høy de siste 30 sekundene. Med kun 30 sekunders pause mellom hvert drag var det liten mulighet for » avslapping». Tydelig at hyppig sekundering og fartsøkninger underveis gjør at deltakerne yter mer og det LIKER vi 🙂

God gammel dags stasjonstrening eller sirkeltrening var dagens hovedingrediens. Nå har det seg slik at styrketrening blir viktigere med årene, ikke at noen av oss er spesielt gamle 😉 men uansett best å ligge i forkant. Det var 7 øvelser, vekselsvis styrke og utholdenhets trening i skjønn forening. En tøff frekvens med mountain climber, roende sit-ups og spenst hopp. Deretter salamander, bekkenløft såkalte » sprett rompe» øvelse, løping og rygg hev. Innsatsen meget god og alderdommens forfall hører ikke oss NMT’ere til.

For å sikre at pulsen ikke blir for lav sånn avslutningsvis var det på sin plass med 2 minutter løping inkludert en amerikaner på hver vending. Deretter en aldri så liten styrke test med 2 minutters statisk knebøy. De som ikke holdt tiden ut kunne glede seg over push-up som straff for ikke-bestått test 🙂

Når det er sagt så har alle i dag bestått. God innsats, god stemning og vi gleder oss allerede til neste økt!

Treningshilsen fra Kine og Erlend

bilde(181)

bilde(178)

bilde(176)