NMT på Torsdag 3. april 2014

28 + 2 NMTère stod klar for å gjennomføre jubileumsøkta. Dette var økt nr 350! Tenk det! Vi startet med rolig oppvarming i barkebakken før vi gikk over til effektive løpsintervaller i Aall-løypa. 4×4 med 1 min pause stod på programmet. Dagens utfordring fra instruktørene gikk ut på å dra på til nesten max kapasitet på intervall nr 2 eller 3. Derfor var det gøy å se på innsatsen til bla. Morten og Lyder. Og Mikkel, som dro avgårde for full maskin allerede på de 2 første dragene sammen med Jan og Einar. Og damene kjører også friskt!

Etter intensive løpsintervaller var det klart for 3 runder med tøff styrketrening. 30 sek jobbing pr øvelse, med 2 runder av hvert sett. Runde 1: Sit-ups, smale push-ups, sideplanke og stille lengde. Runde 2: Supermann planke, sit-ups med løft, push-ups med rotasjon og rygghev. Runde 3: Sit-ups med et ben 90 grader og andre rett ut, push-ups, spensthopp med opptrekk, kne til albue. Veldig god innsats; dette var en tøff styrkedel!

Vi avsluttet som vanli økten med en dessert: 30 sek pr øvelse – (1) Albuekrabbing, (2) Harehopp, (3) Salamander, (4) løping.

Husk å skrive navnet deres TYDELIG på de gule vestene. Forøvrig kan NMT på Lørdag under ledelse av Erlend Eimhjellen trygt anbefales!

Vi øktes! Hilsen Jørgen og Tord-Arve.

bilde(188)

bilde(190)

bilde(194)

bilde(192)

bilde(193)