NMT på Lørdag 12. april 2014

Brønnøya har blitt en kjært treningsterreng med øyas fredfulle stier og naturskjønne omgivelser. I dag var det i de tidlig morgentimer 16 + 2 påskeblide deltakere å se sprettende som påskeharer omkring på øyen.

Lørdagsøktene er først og fremst preget av rolig langkjøring men er også i lagt muligheter for å få tatt seg litt ekstra ut i form av fartsdrag og litt tyngre styrkeøvelser. Her er det som vanlig på en lørdag opp til hver enkelt deltaker.

I dag ble det kjørt 3 x 50 – 40 – 30 sekunder vekselsvis push-up og dips på Pilodden brygge. Deretter en balanseøvelse som faktisk er mer utfordrende enn hva man først tenker. Trening handler ikke bare om styrke og utholdenhet. Det er en god helsemessig investering å legge inn innslag av balanse- og koordinasjons trening.

Veien gikk deretter videre til Søndre brygge og 2 x 40 sekunder med vanlig planke og sideplanke. Deretter fartsdrag fra Søndre brygge via Slottsveien for de som ville hive seg med på det. I samlet flokk gikk veien videre nordover på øyen. Styrke på bein ved nordre østre brygge. I rolig prate tempo videre holdt vi » kystlinjen» tilbake til overfart Nesøya.

I og med påsketider og mangel på påskenøtter hadde vi en liten konkurranse på slutten av økten. To lag med Einar  og Øyvind i front på hvert sitt lag. Meget bra innsats på begge lag og ALLE er som vanlig vinnere 🙂 I mangel på premier fikk Johnny avslutningsvis muligheten til å utfordre dagens deltakere, tallet ble 25 dvs. 25 spensthopp før vi satte punktum på lørdagens økt. God påske, og husk: vi sees snart igjen så litt fysisk aktivitet i påsken er ikke dumt 😉

God Lørdagspåskehilsen fra Kine og Erlend

bilde(207)

bilde(212)

bilde(211)

bilde(210)

bilde(208)