NMT på Tirsdag 22. april 2014

Strålende sol og god stemning. 15+2 og 24+2 deltakere fordelt på første og andre økt. Det ønskes velkommen til Dorthe og Henrik, det gledes over å se nye ansikter på trening 🙂 Første kveld med to økter og meget bra oppmøte. Dette lover godt for den kommende vår/ sommer sesongen.

Etter en lett oppvarming i nærområdet innlagt oppvarmende styrkeøvelser på overkroppen samt en gjennomkjøring av salamander. Salamander er en øvelse som krever teknikk ut over det vanlige vil vel mange si derfor øvelse gjør mester. Deretter ble dagens kondisjons økt gjennomført i Aall løypen som nå er preppet til det ypperste. Med en pyramide intervall på 1-2-3-4-3-2-1 minutters drag var det flere som fikk kjenne på at påsken har satt sine spor. Det gjør selvsagt ingenting så lenge sporene ikke blir vedvarende 🙂

Kveldens styrke del hadde først og fremst hoved fokus på trening av overkroppen med god gammeldags stasjonstrening. Det ble gjennomført push-ups med rotasjon, salamander, sit-ups med triceps press, roende sit-ups og ett bens knebøy som » hvile» øvelse….hvile øvelse for overkroppen om ikke annet 😉 Det gleder selvsagt en instruktørs hjerte å høre at det pustes og peses, og å se at det jobbes hardt.

Og vi avslutter som vanlig men en liten puls økt. Løping frem og tilbake, på ett fløyte signal 5 spensthopp – på to fløyte signal 5 push-up. Oppmerksomheten måtte skjerpes og i tillegg en liten vri – ingen viste tid! Begge øktene holdt i nesten 4 minutter – absolutt ikke verst. Topp innsats og vi øktes snart igjen og husk å ta med drikke på øktene!

Treningshilsen fra Kine og Erlend

bilde(221) bilde(220) bilde(219) bilde(218) bilde(217) bilde(216) bilde(215) bilde(214) bilde(213)