NMT på Lørdag 26. april 2014 – Spesialøkt – Test formen

Det  var 13 + 2 spente og smånervøse deltakere som møtte opp til årets første Testøkt. En Testøkt er en kombinert kondisjons- og styrketestsøkt hvor det etter en lengre oppvarmingsrunde blir gjennomført en Cooper-Test med 12 minutters løp i Aall- løypa. Totalt tilbakelagt distanse blir notert. Deretter styrke test med 5 øvelser, 50 repetisjoner per øvelse og øvelsene er push-up, sit-up, spensthopp, rygghev og amerikaner/Burpee. Øvelsene utføres sammenhengende og totalt tilmålt tid blir notert. Hver enkelt » konkurrerer» kun med seg selv og de som har vært med på en spesialøkt tidligere kan sjekke status ved å sammenligne fjor årets resultater.

Aall-løypa var ny preppet, solen strålte, og det fløt en god energi mellom dagens deltakere. Smil og latter før oppstart slår aldri feil. Kun dette alene var nok ikke årsaken til at ALLE av dagens deltakere hadde forbedret sine resultater siden sist. Som vi alltid sier: Trening gir resultater! Ut av komfortsonen, svette, snørr og slit – i snø, regn, vind og sol – året rundt. Vi blir sterkere, raskere, og sist men ikke minst vi sørger for å ivareta egen helse & velvære 😉

For noen av dagens deltakere var dette deres første Spesialøkt. Nå blir det spennende å se neste gang. Det blir kjørt en ny Spesialøkt før sommeren og to til høsten.

Det var veldig morro å se at så mange stilte til start i dag. Dagens to instruktører er meget imponert over innsatsen. Det var også veldig morro å observere hvordan dere på slutten av styrketesten heiet hverandre inn til » mål» til tross for at dere selv var helt utkjørt. Takk til alle sammen for en godt utført Spesialøkt!

Lørdagshilsen fra Kine og Erlend

bilde(226)

bilde(227)

bilde(229)

bilde(232)