NMT på Lørdag 10. mai 2014

Det var 10 + 2 deltagere som var med og opplevde denne så aldeles strålende lørdags økten. Etter en rask overfart med kabel ferjen til vakre Brønnøya hadde vi en god langkjørings økt langs sjøsiden av øyen. To løpe drag med gruppeinndeling der som før gruppe 1 holder et rolig koseprate tempo sammen med undertegnede. Einar leder an i gruppe 2 og øker farten fra 60-70% opp til max fart for de som ønsker dette på en solfylt lørdags morgen. De fleste av oss var mer enn godt nok kledd for å si det sånn og lettelser i antrekk ble foretatt med jevne mellomrom. Vi rakk selvsagt også en god del styrkeøvelser både for overkropp, kjerne muskulatur og bein. Praten deltagerne i mellom går lett og latteren sitter løst. Ikke nok med at vi får trent i 1,5 time men vi får også kost oss skikkelig. Fantastisk gjeng og topp innsats! 🙂

Lørdagshilsen fra Kine og Einar

bilde(281) bilde(280) bilde(279)