NMT på Tirsdag 13. mai 2014

Snart klare for 17 mai stod hele 21 deltakere + 2 heltente instruktører på plass kl 1900 i kveld og 10 stk NMT’ere på økt nr 2. Spesielt hyggelig var det å få besøk av Birgitte – naboen til Henrik og Dorthe. Som NMT debutant gjorde Birgitte en strålende innsats. Vi håper at du koste deg og at vi ser deg igjen under NMT på Torsdag! En utfordring til alle NMT’ere: Når får vi se den første dobbeltøkten fra en av dere? Dagens meny bestod av en rolig og god oppvarming. Etter dette var det duket for fart og spenning. 8 stk 45 sek drag men 15 sek pause. Her var det bra trøkk hele veien. Styrke del 1 – 4 stk stasjoner hvor vi jobbet i 45 sek med 15 sek pause. Vi startet med supermann planke, situps med løft, pushups med rotasjon og harehopp. Dette gjorde vi 2 ganger. Deretter var det klart for mer fart. 8 stk nye drag av 45 sek men 15 sek pause. Her økte begge gruppene farten på de siste dragene. Det varmer et instruktørhjerte! Deretter var det klart for styrke del 2. 4 stk nye øvelser: Mountain Climber, stille lengdehopp, kne til albue og sideplanke. Ps. Økt 2 fikk også med seg en velfortjent dessert!

Både Kine og jeg koste oss i kveld og vi håper å se enda flere på NMT i ukene fremover.

Vi øktes hilsen Kine og Jørgen

bilde-16

bilde-23