NMT på Torsdag 15. mai 2014

En flott treningskveld med totalt 30+2 NMTère fordelt 10 på Økt 1 og 20 på Økt 2. Etter tirsdagens økt med 8 x 45 sec – i 2 omganger – var det klart for oss underveis at det var mange sure ben på oppstillingsplassen. Med den mistanken så hadde vi lagt opp en økt med mer preg av langkjøringsintervall i en NMT løype som gikk i sjøbris nede på Hvamodden. Underlaget var primært gress, men også med innslag av grus og sand. Her kjørte vi 4×4 min i en trasè som gikk i ytterkant av hele gressområdet, ned til sandstranden og opp mot leilighetene i Tuja-bakken. Halveis i løpsdelen så snudde vi fartsretningen slik at de som jagde brått ble de som ble jaktet på! Det skapte noen veldig spennende interne «kamper», og spesielt morsomt var det å se søskenparet Eirik og Hilde knive om å ligge fremst ved fløytesignalet. Morro for oss instruktører å følge denne og flere andre tøffe løpsdueller. Fint å se at man drar nygge av hverandre i gruppa, bytter på å ligge i front å være fartsholder. Styrkedelen idag bestod av 3 styrkerunder + dessert runde. Hver øvelse 30 sek, hver del x2.

Del 1: Sumo knebøy, hoppende utfall og push-ups
Del 2: Burpees, dynamisk planke og sit-ups med kroppshev.
Del 3: Spensthopp (dype), bekkenløft og mountain climber
Dessert: Diamant pushups og russian twist.

Lørdag faller treningsøkten bort av naturlige årsaker, så vi ønsker alle sammen er fortreffelig 17 mai med bare passe mengder is og pølser. Alle har gjort seg fortjent! Sees på tirsdag.

Hilsen Erik og Einar

bilde(294)

bilde(296)

bilde(288)