NMT på Lørdag 24. mai 2014

12+2 NMTére valgte å investere i en tidlig lørdagsøkt. Inkludert Bodil (på anmoding fra Marit; de er fortsatt venninner :-). Lummert, og opphold – mao. flotte forhold som alltid ellers. Etter 2 krevende og intensive økter tidligere i uken var tiden inne for – ja, delvis mer av det samme! Valget er ditt. Rolig pratetempo de første 3K inkl. en innlagt stopp for kjenning med kommende styrkeøvelser. En runde i Aall-løypa og litt morgengymnastikk før vi la kursen inn i Naturreservatet. Vi løp på «yttern» inntil vi kom frem «den lange slake motbakken. Underveis rakk vi selvsagt flere Push-ups = akkumuleringseffekten, mange bekker små gjør en stor Å! 6 x 2 min med motbakkeløping, 1 min. pause. Tempo etter eget ønske, men klar beskjed om at det «lønner seg» å sette strøm på kroppen – periodevis. På 4 draget så smalt det for Morten – igjen. Overtråkk på overtråkket. Ising, heving – og mygg. Ut av reservatet bar det ved hjelp av sykkel og HJI. Vi andre returnerte til Idrettsanlegget med omlag 7K og innslag av nok en styrkedose. Avslutning med et realt lungebrøl (undervurdert øvelse)!

Lørdagshilsen fra Einar og Carl Fredrik (som dro rett til deltakelse på Grefsenkollen Opp).

photo 2