NMT på Tirsdag 27. mai 2014

Godt oppmøte på dagens økter med 22 + 20 deltaker og 2 nye. Velkommen til Julie og Jon!

Aall-øypen var arena for intervalldelen denne gangen. Og isteden for å kjøre intervaller på tid, ble det kjørt på hele runder denne gangen. Totalt skulle det løpes i 24 minutter og det ble anbefalt 30 – 40 sekunder pause mellom hver runde. Men fordi konkurranseinstinktet er såpass høyt blant deltakerene, var det mange som begynte å presse pausetiden for å holde følge med ryggene foran seg. Det er i og for seg bra, så lenge man klarer å opprettholde farten. Men det er også viktig å ta seg tid til pausene, slik at man klarer å holde litt høyere fart enn om man løper sammenhengende.

Men det viktigste var at man klarte å presse seg det lille ekstra, og det så det ut til at de aller fleste klarte. Og vel så det! Økten vil helt klart gjentas, og da vet man mer hva man går til, og forhåpentligvis klarer man å løpe enda litt lenger.

Styrken var også av det harde slaget, der det ble kjørt hardt på enkelte muskelgrupper som overkropp, mage og bein.

Øyvind og Kine

bilde-143