NMT på Lørdag 31. mai 2014

Sol, sommer og 9 + 2 sommer brune deltakere nøt nok en gang en hærlig langkjørings økt på vakre Brønnøya. Vi tok som vi har gjort mange ganger før , men dog ikke går lei av, til venstre rett etter overfart til øyen. Vi holder oss langs sjøsiden hvor vi kan se og nyte andre morgenfriske badegjester og båt elskere. Lett å være på fornavn med NMT gjengen der vi kommer med våre gule vester med navnet vårt skrevet i store sorte bokstaver 🙂 Og med øyens beboere som tilskuere utfører vi push-ups og dips i kjent NMT stil.

Til tross for at vi på lørdager holder en lavere profil i forhold til intensitet og fart var det som alltid i dag også mulighet til å dra på litt ekstra. I to omganger denne lørdagen. Først i løpe drag frem og tilbake til Viernveien, og deretter en runde rundt Slottsveien. Det er alltid noen som imponerer og dagens » high five» går til Øyvind Halvorsen.

Etter retur Nesøya tok vi i dag en ekstra runde i nabolaget. Vi rakk til og med en snartur innom naturreservatet. Både u.t. og Marit Silseth var skjønt enige om at i dag kunne vi ha tatt en «Forrest Gump», dvs. løpt til verdens ende :).

Takk for strålende innsats og meget hyggelig trenings selskap. Vi øktes snart igjen!

Lørdagshilsen fra Kine og Erlend