NMT på Lørdag 7. juni 2014

Det var 12 + 2 deltagere som på denne solfylte lørdagen tok kabelfergen over til Brønnøya. I tillegg til rolig langkjøring hadde vi i dag litt ekstra fokus på overkropp med push-ups og dips både på Pilodden og Søndre brygge. I tillegg litt ekstra utfordring for kjerne muskulatur  da det  i par øvelse ble tatt dips på partnerens rygg som står i plankestilling. Alltid litt skummelt og spennende med nye øvelser men denne lørdags gjengen tok utfordringen på strak arm eller skal vi si strak rygg. Sporty jobbet! 🙂

Mørke skyer på himmelen, men like blid og sånn passe våt etter en god langkjøringsøkt. Dagens deltakere kunne tikke av 10K i tillegg til en god lørdagsporsjon med styrke. Nok en gang godt jobbet folkens! 🙂

God pinse!

Lørdags hilsen fra Kine og Espen

bilde(371)

bilde(370)

bilde(369)

bilde(368)