NMT på Torsdag 12. juni 2014

Det var 13 + 2 deltakere på økt 1 og 16 + 2 på økt 2 på denne flotte torsdags kvelden i juni. Etter en liten oppvarmings runde i nabolaget ble det kjørt 8 x 2 minutters løpe drag i Høgdaveien som ligger et godt steinkast fra idrettsanlegget. Det skal sies at økta har vært kjørt før men da var det snø på bakken og alle var betraktelig mer kledd enn under dagens sommer økt. Vi la an til en bra lengde på bakkedraget noe som virket å falle i smak hos dagens spreke gjeng. Noen gikk litt vel hardt ut fra start og fikk smake på resultatet av dette  sånn cirka halvveis i dragene. Men er det noe NMT’ere kan så er det å hente seg inn og komme dobbelt så sterkt tilbake!

Videre fokus i økten var styrketrening for kjernemuskulatur, skuldre, armer, bryst og rygg. Den ene tunge øvelsene tok over etter den andre, men med jern vilje og rå styrke gjennomførte alle en meget god styrkeøkt. Slitne ja!!! men godt fornøyd 🙂

Avslutningsvis ble det gjennomført par push-up og par spenst hopp. Nye øvelser for enkelte og litt skummelt å » pare» opp men veldig morsomt 🙂  Økt 2 fikk i all iver mindre pause under par øvelsene enn økt 1 derfor ble de jammen meg tid til litt amerikanere/Burpee i skjønn forening med korte fartsdrag.

Vi ønsker for øvrig Heidi velkommen tilbake. Hun hadde med sønnen sin Benjamin, dagens yngste deltaker som gjorde en strålende innsats og imponerte stort. Vi hadde også besøk av Ole som til vanlig bor i San Diego og driver med triathlon.

Godt jobbet alle som èn! Husk testøkt på lørdag og ikke minst Sommerfest neste fredag 🙂

Treningshilsen fra Kine og Erik

IMG_0763