NMT på Lørdag 14. juni 2014 – Spesialøkt – Løp og styrketest!

Det var 10 + 2 deltakere som deltok på siste spesialøkt før sommeren. Økten er en kombinert kondisjons- og styrketest. Den enkelte konkurrerer mot seg selv og får da et referansepunkt på egen form. Spesialøkten kjøres med jevne mellomrom, og score på lengde løpt og tid brukt på styrkeøvelsene blir notert slik at resultater kan sammenlignes mot tidligere økter. Blant dagens deltakere var det flere debutanter som i etterkant av økten kunne avsløre at de hadde vært litt nervøse før start. Andre som hadde vært med før var kanskje ikke like nervøse men mer ivrig på å prestere bedre enn sist. Uten å nevne navn var det også en deltakere som stilte til start i god tro om en rolig langkjørings økt på Brønnøya 🙂 Denne karen klarte seg for øvrig meget bra under økten og fikk gode resultater spesielt på styrketesten.

Etter en lengre oppvarming og stigningsløp for å få opp pulsen ble det gjennomført en god gammeldags Cooper-Test i den «kuperte og travle» Aall-løypa hvor man på 12 minutter skal løpe så langt man kan. En runde i løypa er 500 meter. Alle løp over 2000 meter og noen over 2500, beste deltakere kunne notere seg 2700 meter på 12 min., ikke verst! 🙂

Styrke testen foregår på den måten at deltakerne skal på tid utføre 50 repetisjoner a` 5 øvelser – uavbrutt. Øvelsene er: 1) push-up, 2) sit-up, 3) spenst-hopp, 4) rygg-hev og 5) amerikaner/burpee som utføres i angitt rekkefølge. Et par måtte kaste inn håndkleet pga. av skader. Øvrige gjennomførte med glans og fikk gode tider. Nå blir det spennende frem mot neste spesialøkt å se om man har a) holdt formen vedlike, b) forbedret formen, eller c) av ulike årsaker presterer dårligere 😉

Takk for god innsats!

Lørdagshilsen fra Kine og Erlend

bilde(402)

bilde(403)

bilde(406)

bilde(388)

bilde(397)

bilde(400)

bilde(396)