NMT på Torsdag 19. juni 2014

25+2 ivrige deltakere under kveldens økter. De fikk en meny bestående av kortintervall på 45 sek med 15 sek pause x 20, en klassisk styrke-økt med fokus på overkroppen, før vi avsluttet med nye 7 x kortintervaller på 45 sek med 15 sek pause.

Hvamodden var arena for kveldens intervall-del, mens styrke-delen gikk i området ved idrettsanlegget. Flotte forhold under kveldens økt med regnbue og perfekt temperatur på 18 grader. En liten regnskyll gjorde bare godt underveis.

Minner om sommersamling på Prammen i Sandvika i morgen for dem som har lyst. Vi starter kl. 18:30 og blir utover kvelden om noen vil dra innom. Fint om dere melder dere på, på samme måte som vanlige treningsøkter. Dere finner link til arrangementer her:

http://www.nmtraining.no/events/nmt-pa-sommerfest/

Lørdag er det ny økt med Kine Storholt (HI) og Tord-Arve Holmedal (HJI).

– Tord-Arve & Kine –

bilde(431) bilde(430) bilde(429)