NMT på Tirsdag 24. juni 2014

Totalt 34 NMTère la ned solid arbeidsinnsats under kveldens 2 økter!

Deltakerene fikk virkelig kjørt seg i en 24 minutters «Aall-In» intervall i dag. Målet med intervallen var å løpe så mange hele runder som mulig i Aall løypen. Pausene skulle være på barnehageparkeringen, og vare i ca 30 sekuner.

Styrkedelen av dagens økt bestod av 15 sekunder med tunge styrkeøvelser (eksplosivt) og 30 sekunder med ganske tunge styrkeøvelser (utholdende). Det var 2 øvelser i hver blokk som begge ble repetert 4 ganger, tilsammen 3 minutter. Avsluttende styrkeblokk bestod av 4 øvelser a 15 sekunder, som ble repetert 4 ganger med 30 sekunder pause.

Det var meget god innsats i dag på både på løp- og styrkedelen og det virket som de aller fleste var fornøyd med treningsutbyttet.

– Øyvind og Erlend –

bilde(460)

bilde(459)

bilde(458)

bilde(442) bilde(441) bilde(440)