NMT på Lørdag 5. juli 2014

I dag ble NMT økt # 400 gjennomført med 11 + 2 deltakere som stilte til start midt i høysesong ferie- ikke verst! 🙂 En god langkjørings økt på Brønnøya ispedd både bakkeintervall, fartsdrag og en god porsjon styrke øvelser for hele kroppen ble gjennomført i en varme som overasket de fleste denne deilige lørdagen i juli.

Etter neste lørdag tar NMT et par uker ferie men det betyr selvsagt ikke at man skal ligge på latsiden av den grunn. Mange har nå gjennom vinteren opparbeidet en viss form og for at ikke første økt i august skal blir for brutal er det viktig å ta en økt eller ti på egen hånd eller gjør som Einar; sit-ups imens man pusser tenner 🙂 Vær kreativ! Lek med barna, kveldstur med ektefelle, trappeløp, charter-aerobic ved poolen, eller en rolig og fredelig løpetur på Brønnøya! Vi øktes igjen på lørdag 🙂

Lørdagshilsen fra Kine og Einar

bilde(522)

bilde(503)

bilde(525)

bilde(515)