NMT på Lørdag 12. juli 2014

Det ble varmt til de 9+1 NMT deltakerne som ble med på NMT’s siste økt #401 før fellesferien. Vi tok til venstre etter overfart Brønnøya og holdt oss i ytterkant av øyen. Løp oss gode og varme før vi tok vekselsvis push-ups og knebøy i strandlinjen med sol stekende i ansiktet. Deretter fartsdrag i Viernveien krysset, før magemusklene fikk tynt seg på Søndre Brygge. Nytt bakkedrag på strekningen mot Pilodden Brygge før vi tok fatt på returen hjem. Tilbake på oppstillingsplass presis kl.11:00 🙂

Uansett hvor dere befinner dere, borte på ferie eller hjemme på fortet anbefales det at dere legger inn en økt eller to i uken. Husk det er ikke så mye som skal til for å holde forme 😉

God sommer, og husk første økt etter sommeren: NMT på Tirsdag 5. august kl.19:30!

Lørdagshilsen fra Kine

IMG_2996[1]