NMT på Torsdag 7. august 2014

Med 27 + 2 deltakere på kveldens NMT økt kan man si at vi allerede er godt i gangen med en ny sesong med mange intensive og effektive trenings økter foran oss. I forhold til tirsdagens økt ble det etter en lettere oppvarming, med rolig jogg og noe styrke for hele kroppen, kjørt noe lengre løpeintervaller. Det vil si 8 x 2 minutters løpe drag med fartsøkning hver 100 meters merking i Aall-løypa. Det ble på forhånd gitt noe instrukser på hvor mange løpe drag man kunne se for seg på 2 minutter. Alt etter farten selvsagt men 3-4 drag per drag var målet. For å sikre litt variasjon ble det snudd retning etter 4 drag. Videre i økten ble det satt fokus på en og en muskel gruppe. Først bein, deretter overkropp og så mage. Det ble kjørt 3 øvelser av relativ lik karakter for å sikre raskt bytte mellom øvelsene, 30 sekunders pause deretter en ny runde før vi gikk over på neste muskelgruppe.

Økten ble avsluttet horisontalt med 5 minutters utfordring – planken!!! 🙂 Dette var også ment for å være en test for dagens deltakere. Tiden angitt var veiledende det vil si de skulle stå så lenge de klarte enten på kne eller med strake bein. I det øyeblikket man ikke klarte mer skulle man opp og gå over til vanlig knebøy inntil 5 minutter var over. Samtidig måtte hver enkelt følge med på tiden slik at når de om en måneds tid får samme utfordringen kan se om de har forbedret sin tid.

Det er bare en ting å si etter en slik formidabel innsats – godt jobba!!!! 🙂

Husk NMT på Lørdag – da blir det anledning til å få jobbet ut litt stølhet av kroppen med en langkjørings økt på hærlige Brønnøya 😉

Treningshilsen fra Kine og Carl-Fredrik

photo 1 photo 4