NMT på Lørdag 9. august 2014

Dagens 11 + 2 deltakere hadde enten 1 eller 2 tøffe økter gjennomført tidligere denne uken og en av deltakerne kom rett fra ferie. Det lå derfor an til en rolig og behagelig langkjørings økt på Brønnøya. Mange har vært flinke til å trene i sommer imens andre har tatt det litt mer med ro. Uansett nå er ferien over og NMT har denne uken gjennomført sine økter med et meget godt oppmøte og en imponerende innsatsvilje. NMT er en treningsarene for alle der treningsgleden er stor. Det gode humøret er veldig smittende og det er derfor ekstra hyggelig på lørdager og ha tid til å bli enda litt mer kjent. Farten på lørdager er ikke større enn at praten går lett. Vi tok i dag små pauser for litt bøy og tøy, styrke på rygg samt lett styrke på bein og mage.

Som alltid var vi i dag også veldig enige om at det hadde vært en » trivelig» økt 🙂

Vi øktes til uken og fortsatt god helg!

Lørdagshilsen fra Kine og Erlend

bilde(494)