NMT på Torsdag 14. august 2014

PANO_20140814_193054

I kveld møtte 2+30 deltagere, klar til en effektiv økt. Med opphold i været så bar det til Hvamodden med en løperunde som oppvarming. Deretter så ble det, for de som var her på tirsdag, en litt roligere løperunde med 4 x 4 min. Påfølgende økt var variert, men litt av det tøffere slaget. Her hadde vi 3 øvelser i 3 runder med 30 sek per øvelse og 1 minutt pause:

Runde 1

 1. Sumo knebøy
 2. Utfall eksplosiv
 3. Pushups eksplosiv

Runde 2

 1. Burpees/ Amerikaner – m/klapp
 2. Planke Dynamisk
 3. Situps m/triceps hev

Runde 3

 1. Spensthopp m/ klapp dype
 2. Bekkenløft
 3. Mountain Climber

Dessert

 1. Russian Twist
 2. Pushups diamant

Flott gjennomført økt av alle sammen og morsomt å se nye fjes. Sommeren er over og det er viktig å holde rutinene og trening i gang som aldri før. Annetine var uheldig og fikk en liten strekk i leggen. Vi ønsker henne god bedring over helgen, og håper å se henne allerede igjen neste uke. Neste økt er NMT på Lørdag med Kine og Tord Arve. Vel møtt!

Hilsen Erik og Øyvind

PS! Husk påmelding til NMT-marsjen!