NMT på Torsdag 21. august 2014

Godt oppmøte med 25+2 deltakere under kveldens økt. Fine «Vestlandsforhold» med både sol, regn og oppholdsvær på en og samme time. Og en flott regnbue!

Etter oppvarming var det kortintervaller med 45 sek arbeid og 15 sek pause i 20 min på Hvamodden. Det var tydelig at flere kjente igjen økten fra før sommeren, for med god disponering av krefter klarte man å holde like høy hastighet gjennom alle 20 intervallene.

Beina fikk hvile under styrkedelen av treningen. Vi kjørte kjente øvelser som push-ups, situps, skulderpress og rygghev. Totalt 16 min med vekt på overkoppen, før vi avsluttet med nye kortintervaller til timen var over. Knallbra innsats folkens!

Ny økt på lørdag kl 0930-1100 under ledelse av Kine og Espen, mens søndag er det den NMT-marsjen som gjelder. Høyt aktivitetsnivå, og det liker vi!

Tord-Arve og Einar

bilde-2 bilde-1