#2. Dagsmarsjen 2014 – Oppsummering

Hvordan oppsummere vi så 13 timer, 53 kilometer, 7 åser og 1.900 høydemeter? Vi kan si så mye som at «viljen velger virkelighet»! Kine, Øyvind og Einar ønsker å gratulere alle med en sterk gjennomføring. Det er herved (over)bevist at viljen velger seg helst mål på utsiden av komfortsonen, og at følelsene og opplevelsene blir sterkere av å mestre og dele det «uoppnåelige» sammen med andre. Det ble en fysisk og mental reise, som forventet. Mye storslått natur å oppleve i egen «bakgård». For de fleste av oss var nok samholdet, humøret og praten underveis like mye verdt som selve naturopplevelsene. Hyggelig å bli (laaangt) bedre kjent! Tipp topp turvær fra start til slutt ble det også – som bestilt. Mange artigheter underveis, men disse forblir for alltid en godt bevart hemmelighet i «troppen».

Stor takk til Erlend Eimhjellen og Espen Gjøs for jobben med å sikre etterlengtet påfyll av mat & drikke etter omlag 30K på Vestmarksetra, og etter målgang på Hvamodden. Det gjorde godt! Marsjledelsen er stolte og takknemmlige for å kunne være del av et miljø med så mange tur- og friluftsglade mennesker. Takk for følget, vi gleder oss alt til 2015!

Bildet er tatt på Stovivollen etter 28K.

10636746_812223122162720_3168609878357951211_o