NMT på Lørdag 30. august 2014

Det var 13 + 2 som vanlig blide og fornøyde NMT deltagere som i dag ble med på en variert langkjørings økt på Brønnøya. Til tross for at lørdagsøktene er lagt opp slik at man skal få kunne hente seg inn etter en travel jobb- eller trenings uke gis det også muligheter for tempo økning. Noen ønsker å kjenne litt mer melkesyre og puls økning enn hva andre ønsker på en fredelig lørdags morgen. Vi rekker fint å » servere» ALLE i løpet av 1 1/ 2 times trening. Med to bakke drag, tilsammen 5 x 2 min, og flere porsjoner med variert styrke og langstrekninger med løping var alle mann godt fornøyd. Par øvelser i styrke får alltid opp stemningen noen hakk og det gleder en instruktørs hjerte å se hvordan dere oppmuntrer og heier på hverandre 🙂 Også hyggelig med noen yngre deltagere på dagens økt.

Lørdags øktas slagord er » god stemning» og det var det så absolutt i dag!

Lørdagshilsen fra Kine og Tord-Arve

bilde 2 bilde 1 bilde 4 bilde 4 bilde 3 bilde 3

bilde 1 bilde 2 bilde 3