NMT på Tirsdag 9. september 2014

32+2 NMTère på plass kl 1930 i kveld! Veldig bra at så mange valgte å ta turen innom i kveld gitt at værgudene ikke viste seg fra sin beste side. Kveldens meny bestod av en rolig og god oppvarming ned til Hvamodden. Etter dette var det duket for løpeintervall med innlagt styrke. Pyramide intervall 2m,3m,4m,3m med 1 min pause. Løypa var lagt opp til at vi kjørte harehopp og salamander på hver kortende.

2014-09-09 20.09.28

Styrke del 1 m/ 5 stk stasjoner hvor vi jobbet i 45 sek med 15 sek pause. Vi startet med rydd diagonal, dips, situps, amerikaner og bakkeløp. Dette gjennomførte vi 2 ganger. Deretter var det klart for stryke del 2 m/ 5 stk stasjoner. Vi startet med planke, dips, one legg dead lift, push ups med sidebevegelse og russian twist. Dette gjennomførte vi også 2 ganger. Til tross for litt mygg kjempet alle sammen knallhardt. Veldig gøy å se hvor hardt Henrik x2 kjørte på. Det er sånt vi liker! Husk å melde dere på økten på torsdag, og ikke glem å gjennomføre testøkten lørdag.

Vi øktes! Kveldshilsen fra Jørgen og Espen

IMG_0536