NMT på Torsdag 11. september 2014

Kveldens NMT økt kort oppsummert: eksplosivitet, spenst, utholdende styrke, hard jobbing, og høy intensitet!!! Innholdsrik økt og øvelsene mange men med effektiv forflytning og lydhøre deltagere var det få pauser i mellom de ulike intervallene. Økten ble åpnet med en relativ tung styrke og spenst intervall, deretter kort intervall med løping 5 x 45 sek. Styrke sirkel med 5 stasjoner i lagt en ny øvelse » skøytehopp med bakke touch» 🙂 Deretter ny 5 x 45 sek intervall. 30 + 2 deltagere fikk avslutningsvis testet sin eksplosivitet og reaksjonsevne med å løpe på fløyte signal fra ulike liggende posisjoner – på magen, på ryggen, og sittende. Par øvelser er mye brukt på lørdags øktene men fungerer åpenbart meget bra også ellers i uken 🙂

En litt ny vri på kveldens økt som etter tilbakemeldingen å tolke ble godt mottatt. Flere fikk kanskje kjenne på noe som de ikke har kjent på før og hvis dere er usikker på hva det var, så var det et besøk UTENFOR den så godt kjente komfort sonen som vi instruktørene maser om 😉 Dere imponerer!

Treningshilsen fra Kine og Erlend

bilde 1 bilde 2 bilde 4 bilde 5 bilde 1 bilde 2 bilde 3 bilde 4 bilde 5