NMT på Tirsdag 23. september 2014

38 + 2 instruktører på plass kl 1930 i kveld. Det er godkjent! Veldig gøy at jentene er så flinke med å dra med seg nye NMT’ere. I kveld var det to nye som fikk sin første NMT økt. Økten ble i all hovedsak gjennomført på Brønnøya med intervaller i en helt ny løype med innlagt motbakke. Intervall 5×3 min med 1 min pause. Torbjørn S. litt uheldig med et lettere overtråkk underveis – vi ønsker god bedring. Etterpå løp vi tilbake til fotballbanen hvor vi kjørte styrke: 4 stasjoner med 45 sek jobbing og 15 sek pause m/ forflytning. Stasjon 1 = Sideplanke, stasjon 2 = dype knebøy, stasjon 3 = push ups med sidebevegelse og stasjon 4 = russian twist situps. Dette gjorde vi 2,5 ganger. God innsats av alle, og vi gleder oss til å se alle igjen under NMT på Torsdag. NB! Husk å skrive navnene deres TYDELIG på de gule vestene (for sikkerhet, uniformering av roller  og effektiv kommunikasjon).

Vi øktes! Kveldshilsen fra Jørgen & Øyvind

Ps. Vi benytter anledningen til å gratulere NMTèr Jan Fagerheim med intet mindre enn Klasseseier under Oslo Marton (10K). Det står det stor respekt av! Vi gleder oss 🙂

IMG_7505

FullSizeRender FullSizeRender_2 FullSizeRender_1