NMT på Lørdag 27. september 2014

Flotte forhold på Brønnøya i dag og med 12 + 2 NMT deltagere kunne ikke lørdagen starte bedre. Definitivt en rolig langkjørings økt ispedd en god porsjon med fartsdrag for de som ønsker å delta på disse. Gruppen ble som vi ofte gjør på lørdager delt i to, imens andre holder et noe roligere tempo, kjøres det parallelt fartsdrag på samme strekning. Med andre ord vi holder sammen som i god NMT ånd 🙂 Selv om vi ellers har hatt tøffe økter tidligere denne uken er det alltids rom for litt mer styrke for kjernemuskulatur. Med vakker utsikt mot middagsbukta fikk de fleste parvis tynt magemusklene litt ekstra og det tåler vi.

Ellers kan det konstateres at badegjestene på Pilodden bryggen er definitivt mer påkledd enn ellers i sommer til tross for at de kunne melde om at bade temperaturen var den samme som sist helg.

Undertegnede HI utfordrer for øvrig alle NMT’ere på Nesøya og i omegn for øvrig til en ekstra egentreningsøkt innom Pilodden brygge i løpet av de nærmeste dagene da jeg i trenings iveren glemte mine kjære sorte hansker der 🙂 Dusør til finneren både for å ha funnet hanskene og for å ha tatt den ekstra økten 😉

Hærlig innsats folkens og velfortjent god lørdags kveld!

Lørdagshilsen fra Kine og Espen