NMT på Tirsdag 30. september 2014

Selv om det er høstferie var det et særdeles godt oppmøte på kveldens bonus økt. Med 30 + 2 NMT deltagere ble det en fartsfylt aften i høstmørket. Etter en rolig oppvarmingsrunde i Aall-løypen var det en sekvens med vekselvis rask tapping og push-ups på kantstein og trapp utenfor klubbhuset. Med varme både i overkropp og bein dro vi på med en 3 minutter med » idioten», dvs. løping frem og tilbake med innlagt 2-4-6-8 spensthopp og plankestilling med 6 benopptrekk ved hver vending. Deretter 3 x 1 minutters løpe drag med fartsøkning hvert 15.sekund. Dette ble gjort i 3 runder utover økten. Innimellom løping og en ny runde med idioten var det ellers øvelser for kjernemuskulatur som stod i fokus. Magemuskulaturen tåler mye og har godt av å bli tynt til sitt ytterste 🙂

Nå som høsten sniker seg innpå er det viktig å justere antrekk deretter. Følg med for evt. flere bonusøkter senere i uken. Første ordinære økt igjen er NMT på Tirsdag neste uke.

Ha en topp uke og takk for innsatsen! 🙂

Treningshilsen fra Kine og Einar

127

126 125