NMT på Torsdag 23. oktober 2014

En hærlig torsdags økt med 17 + 2 NMTère som gjennomførte ei så og si 100% styrke økt. 10 ulike stasjoner med styrkeøvelser, annenhver utholdende styrke. Øvelser for hele kroppen. Formålet var å kjøre musklene til maksimalen. Litt crossfit-aktig med 8 repetisjoner på en og samme stasjonen med 20 sekunders arbeids periode, 10 sekunder pause, for så nye 20 sekunder, til sammen 8 ganger før bytte av stasjon. Øvelsene var alt fra roende sit-ups til ettbens knebøy og amerikaner, spensthopp og push-ups. » Skøytehopp med bakke touch» er en ny øvelse for de fleste og krever noe teknikk men øvelse gjør mester så denne kjører vi snart igjen. Den gjør underverker for setemuskulaturen som flere av dere vil merke i løpet av de nærmeste dagene 😉 Det viktig å tenke på at man heller går ned i frekvens på antall repetisjoner slik at det ikke går ut over teknikk og riktig gjennomføring. Dette er det for øvrig både hoved- og hjelpeinstruktørens jobb å følge opp og gi tilbakemeldinger deretter. Heller 10 riktige push-ups enn 20 feil gjennomført. Dårlig teknikk kan være det som gjør at man ikke opplever fremgang i treningen. Hvis noen er usikker på sin teknikk i en øvelse så er det bare å rope ut 🙂

Ellers er det bare å appludere for mye heftig og bra jobbing i kveld. Det var nok enkelte som opplevde at det er styrkeøvelser man kan godt gjøre mer av. Og været…det var nok en gang til stede men kunne absolutt ha vært verre. Og så for man så flott frisk farge i kinnene, anbefales!:)

NMT kveldshilsen fra Kine og Espen

IMG_8132 IMG_8130 IMG_8129 IMG_8128 IMG_8126 IMG_8124 IMG_8121 IMG_8118