NMT på Lørdag 1. november 2014

Det er tydelig at flere har fått øynene oppe for lørdagsøktene! 21 NMTère  inntok i samlet flokk Brønnøya  i duskregnet. Tok runden til venstre rett etter overfarten. Det er alltid noen som kan tenke seg å dra på litt mer enn andre og da fungerer det fint å dele gruppen i to. En » rolig-gruppe» og en » farts-gruppe». Vi er selvsagt ikke lenge i fra hverandre men nok til at farts-gjengen kommer seg godt opp i puls imens vi andre oppdaterer oss litt på hva som skjer rundt omkring 🙂 Etter et par gode fartsdrag i det nå såkalt Trekant-krysset i Viernveien ble vi serverte ny-presset juice allà Kurt som smaker alldeles fortreffelig. En snartur innom Pilodden for litt dips og mage-øvelser. Vi fikk også testet koordinasjon med en parvis utfalls-øvelse som krever at den ene går foran når den andre går bak. Litt start problemer på noen, men definitivt en øvelse som tar på rompe og lår. Avslutningsvis en runde med vekselsvis push- ups og sit-ups. Det er meget god stemning på lørdagsøktene, og du blir garantert i godt humør av å starte dagen men denne gjengen. Og om du tenker at det er litt surt og kaldt og at det er best å holde seg hjemme så tar du feil. Det er best å komme seg ut i frisk luft, få rørt litt på kroppen i godt selskap – og så kan man dra hjem etterpå klar for resten av dagen 😉

Vel møtt til NMT på Tirsdag med Jørgen og Carl-Fredrik!

Helgehilsen – Kine & Erlend –

1559514_722611377816370_385093175751351076_o