Viktig reminder/påminnelse!

Registrer deg på Nettsiden før du møter opp på NMT-øktene.
Da vet vi at du har lest, forstått og akseptert vilkårene for trening (ref. ansvar). Du får meldt deg på øktene slik at instruktørene vet hvor mange som kommer. Vi får kontroll på prøvetiden til nye medlemmer som ikke har trent med oss tidligere, og vi får raskere og bedre kontroll med fakturering av medlemskontingenter generelt.

Benytt GUL vest med DITT navn påført i STORE (nok) bokstaver.
Det er tre forhold vi er opptatt av i den forbindelse: (a) Sikkerthet når vi beveger oss rundt til alle årstider, (b) uniformering for å skille instruktører fra deltakere (roller), og (c) kommunikasjon mellom instruktører og deltakere, og deltakerne seg i mellom.

Takk for din hjelp i forbindelse med dette.

Mvh NMT Medlemsservice

1375074_533746366702873_803680619_n