NMT på Torsdag 20. november 2014

Damene gikk definitivt seirende ut kveldens utfordring som var å stå lengst mulig i planke, maksimum 5 minutter. Med heiarop fra til sammen 30 NMT’ere kunne både Gunvor, Marit, Annetine og Kristin si seg meget godt fornøy med innsatsen 🙂 I tillegg til dette var det som vanlig en ellers meget aktiv økt hvor vi børstet støv av den gamle klassikerne 4 x 4 minutter intervall. Løypa dro vi opp rundt hele anlegget slik at vi fikk et passe kupert terreng. Til tross for en lengre løype virket det som de fleste hadde en rygg å henge på eller et » pust/ pes i nakken» å springe fra. God innsats!! Gikk litt » trægere» på langsiden ved kunstgressbanen enn hva kveldens instruktører hadde ønsket seg bortsett fra Trond da som tok HI’ens utfordring på strak arm. Men vi tolerer en tendens av trøndersk træghet så lenge det tas igjen ved en senere anledning. Absolutt ingen træg gjeng som gjennomførte flere runder mage og ryggøvelser. Avslutningsvis en kombinasjon av styrke og utholdenhet. Det observeres en formstigning blant flere av kveldens deltagere og det er alltid hyggelig å se kjente fjes komme tilbake.

Takk for innsatsen folkens og takk for at dere møter opp i tussmørket for å trene sammen med oss. Dere er inspirerer!!! 😉

Treningshilsen fra Kine og Jørgen

IMG_8868 IMG_8870 IMG_8874 IMG_8876