NMT på Lørdag 21. november 2014

Flere og flere NMT’ere, totalt 17 i dag, har funnet veien til de rolige langkjøringsøktene med lett innslag av styrke på lørdager som står i kontrast til de harde øktene på tirsdager og torsdager. Med både bakke- og fartsdrag underveis er det også muligheter for de som ønsker (mistet tirs/tors) å komme relativt høyt opp i puls. Det er for øvrig viktig å huske at man ikke nødvendigvis må gi alt på hver treningsøkt. Det er viktig å la kroppen restituere seg. En kombinasjon av økter slik NMT per i dag har å tilby med høy intensitet i ukene og en » restitusjons økt» på lørdag er av mange treningseksperter det beste utgangspunktet for å komme i bedre form og ikke minst bli der 🙂

I dag var vi en snartur innom en ny odde på Brønnøya og kjørte et drag i en ny bakke som viste seg å være brattere enn hva først tenkt. Denne kommer vi til å kjøre fartsdrag i flere ganger, bare viktig å være forsiktig i nedfarten. Avslutningsvis en serie med øvelser for stussen alla Jane Fonda bare uten gull spandexen og lilla pannebånd 🙂 Ps. Einar hadde nye sko da, for de som ikke fikk med seg det ( for å si det sånn…det fikk alle med seg) 🙂

Super lørdagsstemning sammen med en super gjeng!!

Lørdagshilsen fra Kine og Espen

IMG_8899 IMG_8892 IMG_8895 IMG_8898 IMG_8901 IMG_8903 IMG_8904 IMG_8905 IMG_8906 IMG_8907 IMG_8908